Bondschuttersfeest 11 & 12 mei 2024

The event is expired

11 en 12 mei Een onvergetelijk weekend georganiseerd door Schutterij Sint Michaël in Doenrade!

Op 11 mei begint het feest met een avond vol muziek en dans, met niemand minder dan de sensationele band Blizzert die de avond zal opvrolijken met hun aanstekelijke deuntjes en energieke optreden. Bereid je voor om te dansen tot in de late uurtjes en te genieten van de geweldige sfeer!

Maar het plezier houdt niet op, want op 12 mei organiseren we een authentiek schuttersfeest, boordevol traditie en spanning. Ervaar de opwinding van het schieten, de camaraderie van de schutters en geniet van heerlijk eten en drinken terwijl we samen vieren.

Mis dit fantastische weekend vol plezier en vermaak niet! Kom langs met je vrienden en familie en maak herinneringen die een leven lang meegaan. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Schutterij Sint Michaël in Doenrade!

Tags:
Blizzert

DÉ feestavond voor het bondsschuttersfeest met… Blizzert Uniek in haar soort. Deze band zorgt voor een nieuwe beleving, 100% interactief, enorm veel energie en vooral een flinke dosis enthousiasme. Interapptive music experience Een optreden van Blizzert is gegarandeerd een muzikaal hoogtepunt, waarbij het lot in handen ligt van de bezoeker.

Schuttersfeest

Zondag 12 mei Het eerste bondsschuttersfeest van 2024. 12:30 uur – Binnentrekken Tijdens het binnentrekken melden alle schutterijen zich aan, die deelnemen aan het bondsfeest. 14:oo uur – Opening bondsfeest 14:15 uur – Optocht De schutterijen denderen door doonder om te shinen zoals een schutterij dat alleen maar kan. 16:00 uur – Terreinwedstrijden vanaf 16:00 uur – Muziekprogramma tent Met onder andere: DJ Roger, Tiroler Teufel en Legendary met Classic Rock muziek.

Leave a reply

Event Detail

11 mei 2024 20:00
12 mei 2024 23:30

Organizers

Schutterij Sint Michaël

Sponsors