Geluidverhuur

Geluid voor alle gelegenheden

Van kleinschalige presentaties tot grote events, Max help me is hét adres voor een totaalpakket aan geluidsvoorziening, uitgebreid met lichtinstallaties en speciale neveneffecten. U huurt bij ons geluidsets, monitorsets, DJ-sets, spraak-/PA-sets, mengtafels, microfoons, versterkers, diverse audio-systemen, luidsprekers, effectapparatuur (voor galm/echo), equilizers, multikabels, etc.

U kunt bij Max help me tevens terecht voor de versterking van spraak of muziek voor gelegenheden, zoals conferenties, recepties en vergaderingen. Speciaal voor deze gelegenheden hebben we zeer compacte systemen, die zeer makkelijk te vervoeren en snel te installeren en te demonteren zijn.

Waarom kies je voor

Waarom kies je voor
1

Deskundige technische ondersteuning

Max HelpMe biedt hoogwaardige technische ondersteuning door ervaren professionals die bekwaam zijn in het oplossen van diverse technische problemen.
2

Maatwerkoplossingen

Max Help Me biedt op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en vereisten van hun klanten. Of het nu gaat om het opzetten van een smart home-systeem of het organiseren van een groot evenement, ze passen hun diensten aan om aan uw behoeften te voldoen
3

Breed scala aan diensten

Max Help Me biedt een uitgebreid scala aan diensten, waaronder verhuur van licht en geluid, tijdelijke stroomvoorziening en meer, waardoor ze een one-stop oplossing zijn voor al uw evenementbehoeften

Neem direct contact op met

Max Help Me!