Over ons

Max Help Me is opgericht in 2017 met een passie voor het bieden van hoogwaardige technische ondersteuning en evenementondersteuning aan onze gewaardeerde klanten.

Met een duidelijke focus op het leveren van uitstekende service en op maat gemaakte oplossingen, hebben we ons snel ontwikkeld tot een vertrouwde naam in zowel de techsupport- als de event support-industrieën.

 

Tech suport

In de wereld van snel evoluerende technologieën begrijpen we de uitdagingen waarmee particulieren en bedrijven worden geconfronteerd bij het beheren en onderhouden van hun technologische infrastructuur. Daarom bieden we een uitgebreid scala aan tech support diensten, waaronder:

- Installatie en configuratie van wifi-netwerken

- Implementatie van beveiligingscamera's en bewakingssystemen

- Advies en installatie van slimme thuisoplossingen

- Computerreparatie en -onderhoud

- Software-installatie en -upgrades

Ons team van ervaren technici staat klaar om deskundig advies te bieden en op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Event Support:

Als het gaat om het organiseren van evenementen, weten we dat elk detail telt voor een gedenkwaardige ervaring. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan event support diensten, waaronder:

- Geluids- en verlichtingsinstallatie

- Podium- en podiumdecoratie

- Stroomvoorziening en -beheer

- Logistieke ondersteuning en coördinatie

- Technische ondersteuning tijdens het evenement

Of het nu gaat om een intiem feest, een bedrijfsevenement of een grootschalig concert, ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Statistieken

Wat zeggen onze klanten.
71
Klanten
7
Jaren ervaring
+50
Event-support opdrachten
200+
Tech-support opdrachten

Bij Max Help Me streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door hoogwaardige service en oplossingen te bieden die hen helpen succesvol te zijn.

Of het nu gaat om het optimaliseren van hun technologische infrastructuur of het creëren van onvergetelijke evenementervaringen, we zijn er trots op om een ​​waardevolle partner te zijn in hun reis naar succes.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Max Help Me u kan helpen uw doelen te bereiken!