Dit zeggen onze klanten

BONDSCHUTTERSFEEST

11 & 12 MEI 2024

11 en 12 mei Een onvergetelijk weekend georganiseerd door Schutterij Sint Michaël in Doenrade!

Op 11 mei begint het feest met een avond vol muziek en dans, met niemand minder dan de sensationele band Blizzert die de avond zal opvrolijken met hun aanstekelijke deuntjes en energieke optreden. Bereid je voor om te dansen tot in de late uurtjes en te genieten van de geweldige sfeer!

Maar het plezier houdt niet op, want op 12 mei organiseren we een authentiek schuttersfeest, boordevol traditie en spanning. Ervaar de opwinding van het schieten, de camaraderie van de schutters en geniet van heerlijk eten en drinken terwijl we samen vieren.

Over het event

2
Festival dagen
800
Bezoekkers
30
Vrijwilligers
Doenrade
Locatie

Wat zegt onze klant

Max heeft ons tijden het Bondsfeest in Doenrade geholpen met het oplossen van diverse problemen rondom de stroomvoorziening.

Tijdens het feest en de opbouw vooraf was hij continu beschikbaar om mee te denken voor de elektro, maar ook met raad en daad rondom alle andere festivalzaken. Omdat wij zelf niet meer de kennis en apparatuur in huis hebben om dit te doen, heeft Max ons perfect ontzorgd en konden wij ons richten op alle andere dingen die onze aandacht nodig hadden. Ondanks dat we allemaal een week hard hebben gewerkt bleef Max positief meedenken:

na afloop kwam zelfs een idee hoe het volgende keer beter kan. Heb je zelf een evenement en is elektro een kopzorg? Bel Max, die helpt je.

Wat hebben we geleverd

2
Aggregaten
12
Verdelers
1000
meter kabels
9
Portofoons

Kleine highlight wat geleverd is

Laat het aan aan ons over!

Bij Max Help Me nemen we de stress weg van het organiseren van de stroomvoorziening voor uw evenement. Met onze uitgebreide service zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat u zich kunt richten op het creëren van een fantastische ervaring voor uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw evenement naar een hoger niveau tillen!